Top latest Five کله پاچه و آنفولانزا Urban news

دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری می‌کند و در مقابل ویروس‌های دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.

دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروس‌های تنفسی شایع می‌شود و یکی از شایع ترین ویروس‌ها، آنفلوانزا است.

ویروس آنفلوآنزا در کودکان هم علائم فوق را ایجاد می‌کند. البته ممکن است کودکان علائم دیگری هم داشته باشند، مثل:

یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک نه‌تنها به درمان بیماری کمکی نمی‎کند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود.

این عوارض اغلب خفیف هستند و پس از مدت زمان کوتاهی از بین می­‌روند. شایع­‌ترین عوارض عبارت‌اند از:

برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایع­‌ترین سویه‌های ویروس استفاده می­‌کنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویه‌ها آنتی‌بادی ترشح می‌کند تا از شما در برابر ویروس محافظت ‌کنند.

یکی از ویژگی‌های سویه‌های ویروسی که باعث آنفولانزای فصلی می‌شوند، توانایی زیاد جهش هستند، یعنی در سطح ژنتیکی تغییر می‌کنند.

پزشکان توصیه می­‌کنند تمام افراد بزرگ‌تر از ۶ ماه واکسن آنفولانزا را دریافت کنند. تزریق این واکسن برای افرادی که در گروه پرخطر قرار دارند ضروری است، از جمله:

بیشترین آمار ابتلا به این نوع آنفولانزا مربوط به کشور ویتنام، مصر و اندونزی می­‌باشد.

برای اطلاع از علائم و درمان آنفولانزا در کودکان ، مقاله ی مربوط به بیماری آنفولانزا در کودکان را از پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

این بیماری عموما در ۵ روز اول می­‌تواند منتقل شود اما در صورتی که بیماری شدید باشد ممکن است برای مدت طولانی بتواند به بدن افراد دیگر سرایت نماید.

عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان: عوارض جانبی و علائم استفاده از نوع اول واکسن آنفولانزا بسیار به بیماری سرما خوردگی شبیه می‌­باشد.

برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای آنفولانزا تا چند روز مسری است درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *